جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 331651
    تاریخ انتشار: 17/بهمن/1401 - 17:08

    واردات برنج رکورد زد/ هر کیلو ۲۲ هزار تومان

    در ۱۰ ماهه سال جاری بیش از یک میلیون و ۵۳۲ هزار تن برنج به کشور وارد شده که نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته با رشد ۲۲۱ درصدی مواجه شده است؛ البته قیمت هر کیلوگرم برنج خارجی با توجه به حذف ارز ترجیحی، تفاوت بسیاری با سال گذشته دارد.

    واردات برنج رکورد زد/ هر کیلو ۲۲ هزار تومان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایسنا، در ۱۰ ماهه امسال بیش از یک میلیون و ۵۳۲ هزار و ۷۶۳ تن برنج از کشورهای هند، پاکستان، امارات، تایلند و ترکیه به ارزشی بالغ بر یک میلیارد و ۸۵۹ میلیون و ۶۳ هزار دلار به کشور وارد شده است.

    این میزان واردات بیش از ۲۲۱ درصد رشد نسبت به واردات بیش از ۴۴۷ هزار تنی برنج در ۱۰ ماهه سال گذشته داشته است. البته نگاهی به قیمت هر کیلوگرم برنج هم نشان می‌دهد که قیمت این محصول نیز با رشد قابل توجهی مواجه شده است.

    بر اساس جداول گمرک ارزش دلاری هر کیلوگرم برنج از ۸۵ سنت در سال گذشته به بیش از ۱.۲ دلار در ۱۰ ماهه امسال افزایش یافته است. از سوی دیگر نیز سال گذشته برنج به عنوان یک کالای اساسی با دلار ترجیحی (۴۲۰۰ تومانی) وارد شده است؛ بنابراین ارزش اظهار شده گمرکی هر کیلوگرم برنج به طور متوسط ۳۵۸۰ تومان بود اما امسال با توجه به حذف ارز ترجیحی هر کیلوگرم برنج به صورت متوسط به ۲۲ هزار و ۱۸۷ تومان رسیده است.

    در این میان هند با واردات بیش از ۷۶۲ هزار تن برنج سهمی حدود ۵۰ درصد برنج‌های وارداتی را از آن خود کرده و بزرگترین فروشنده این محصول به بازرگانان ایرانی است.

    پس از این کشور برنج پاکستانی با ۵۳۵ هزار تن رد رتبه دوم و تایلند با ۱۲۷ هزار تن در رتبه سوم قرار گرفته است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما